over-ons-foto-2
favicon-cornisol

Over ons

Al ruim 40 jaar zijn we gespecialiseerd in technische isolatie van warmte- en koelinstallaties. Sinds 2003 hebben we brandpreventie toegevoegd aan onze activiteiten.

Op beide terreinen zijn we volledig gecertificeerd. De combinatie van deze twee specialismen spreekt opdrachtgevers aan, dat laat ons overzicht met actuele projecten zien.

Onze missie en visie

Bouw, Vastgoed, Utiliteitsbouw en de technische sector: dat zijn de terreinen waarop wij actief zijn. Onze missie is helder: wij helpen onze business-to-business opdrachtgevers met succesvolle oplossingen op het gebied van isolatietechniek en brandpreventie. Onze specialisten combineren hun vakkennis met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen en realiseren uw project volgens de specificaties, op tijd en binnen de begroting.

Wij zijn ISO 9002/VCA gecertificeerd.

Onze diensten

Isolatietechniek
Cornisol Isolatietechniek werkt sinds 1981 aan energiezuinige isolatieoplossingen voor de bouw en bedrijven in de technische sector. Onze monteurs zijn goed opgeleid en ervaren. Zij werken met moderne en conventionele materialen – koper, kunststof, staal – en zetten hun technische kennis in bij het thermisch en akoestisch isoleren en afwerken van leidingen, luchtkanalen en afvoeren.

Cornisol Isolatietechniek is ISO 9002/VCA gecertificeerd.

Brandpreventie
Sinds de oprichting in 2003 heeft Fireprotection zich ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van bouwkundige brandpreventie. Onze brede benadering, het vakmanschap van onze goed opgeleide monteurs en de strategische samenwerking met Cornisol Isolatietechniek zijn de bouwstenen van ons succes.

Wij passen alle denkbare brandwerende producten en de nieuwste technieken toe in onze oplossingen.

Fireprotection ISO 9002/VCA gecertificeerd.

Onze monteurs

Wat is een goed voorstel zonder vakkundige mensen om het uit te voeren? ‘Meesterlijke monteurs’, zo omschrijven onze opdrachtgevers onze vakmensen. Daar zijn we blij mee en trots op.

Onze vakmensen zijn ervaren, goed opgeleid en in het bezit van alle nodige certificaten (VCA, VOG en GPI-installatie).