kelder-isolatie-header5
favicon-cornisol

Kelder isolatie

Als u een comfortabel pand wenst en u op zoek bent naar manieren om dit te kunnen realiseren, is het isoleren van de kelder een uitstekende keuze. Door de kelder te isoleren, kunt u de temperatuur beter reguleren, vochtproblemen verminderen en energie besparen. Bij Cornisol kunt u terecht voor B2B kelderisolatie, uitgevoerd door experts met jarenlange ervaring.

favicon-cornisol

Waarom kelder isoleren?

Een kelder is vaak een bron van warmteverlies en vochtproblemen in een bedrijfspand. Door de kelder goed te isoleren, kunt u dit voorkomen. Kelderisolatie biedt vele voordelen, zoals het voorkomen van schimmelvorming, het verminderen van vochtproblemen en het besparen van energie. Met kelderisolatie kunt u ook de temperatuur in de kelder beter reguleren, waardoor u het hele jaar door kunt profiteren van een comfortabele ruimte in uw bedrijfspand.

favicon-cornisol

Kelder isoleren aan de binnenzijde

Het isoleren van de technische ruimte van uw bedrijfspand kan op verschillende manieren worden gedaan. Een veelgebruikte methode is de kelder isoleren aan de binnenzijde. Hierbij wordt isolatiemateriaal, zoals isolatieplaten, tegen de wanden en het plafond van de kelder geplaatst. Deze methode is effectief en relatief eenvoudig uit te voeren. Cornisol heeft ruime ervaring in het isoleren van kelders aan de binnenzijde en kan uw organisatie voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiematerialen.

favicon-cornisol

Keldervloer en kelder plafond isoleren

Naast het isoleren van de wanden van een kelder, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de vloer en het plafond van uw bedrijfspand. Door goed de keldervloer te isoleren zorgt u ervoor dat koude lucht niet kan optrekken naar de bovenliggende ruimtes, terwijl een geïsoleerd kelderplafond warmteverlies naar de bovenverdieping voorkomt. Cornisol kan u helpen bij zowel de keldervloer isoleren als het kelder plafond isoleren.

favicon-cornisol

Kelder isoleren door Cornisol

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het isoleren van de kelder van uw bedrijfspand? Kies dan voor Cornisol, dé specialist op het gebied van B2B isolatie. Wij bieden hoogwaardige isolatiematerialen en hebben ervaren vakmensen in dienst die uw kelderisolatieproject tot een succes maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een comfortabele en energiezuinige kelder.