isolatietechniek-foto
favicon-cornisol

OVER CORNISOL ISOLATECHNIEK

Met meer dan 40 jaar ervaring in energiezuinige en duurzame isolatie, is Cornisol uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de isolatietechniekmarkt. De focus van ons installatie bedrijf ligt op nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten, waarbij we opdrachtgevers tevredenstellen met hoogwaardige isolatieoplossingen.

favicon-cornisol

Waarom Cornisol Isolatietechniek?

Opdrachtgevers staan bij ons isolatie bedrijf altijd op de eerste plaats. Onze installatie adviseur neemt de tijd om goed te luisteren naar de vragen, wensen en mogelijkheden van een klant, voordat hij met een concreet voorstel komt. Gedurende alle fases van het project, zoals planning, inmeting, uitvoering en oplevering, houden we u nauw betrokken, zodat u kunt rekenen op de beste isolatie. Onze voorstellen op het gebied van isolatietechniek zijn altijd maatwerk en passen binnen de specifieke mogelijkheden van elk project. Wij houden ons aan onze beloftes en zorgen ervoor dat we projecten tijdig en binnen uw budget opleveren.

favicon-cornisol

Waarom Isoleren?

Bij Cornisol begrijpen we het belang van isolatie. Thermische isolatie voorkomt namelijk warmteverlies en vermindert energieverbruik. Akoestische isolatie biedt bescherming tegen geluidsoverlast van buitenaf of houdt juist geluiden binnen. Daarnaast zorgen we met onze koel- en watertechnische isolatie voor het vermijden van condens- en ijsvorming, die schadelijk kunnen zijn voor materialen, interieurs en gebouwen. Kortom, in de meest uiteenlopende situaties kan ons isolatie bedrijf u voorzien van de beste isolatie.

Onze specialisaties

Als gespecialiseerd isolatie bedrijf hebben we uitgebreide ervaring in het isoleren van diverse installaties. Onze expertise omvat onder meer werktuigbouwkundige installaties, technische installaties, vuilwaterinstallaties, vaten & tanks, hemelwaterafvoer- en rioleringsinstallaties, cv-installaties, stoombevochtigingsinstallaties, koelinstallaties en appendages, vriesinstallaties, warmtepompinstallaties, doorvoeringen van installaties, luchttechnische installaties, luchtbehandelingskasten, afvoersystemen, verdelers, leidingen (GWK en cv-leidingen), buizen, kanalen voor toevoer en aanzuiging van lucht, lucht- en ventilatiekanalen, luchttoevoer, buitenluchtaanzuiging, en dakkanalen. We werken met diverse materialen, waaronder staal, koper en kunststof.

favicon-cornisol

Isolatie en de afwerking daarvan

Bij Cornisol maken we gebruik van moderne materialen, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van kennis en techniek. Onze materialen worden geleverd door gerenommeerde partners zoals Jacosol Nederland B.V. en Hanko Handelsmaatschappij B.V. Dankzij de nauwe samenwerking met deze leveranciers hebben we onze logistieke processen en voorraadbeheer geoptimaliseerd, wat resulteert in snelle levertijden en efficiënte projectuitvoering. Bij Cornisol kunt u altijd rekenen op hoogwaardige isolatieoplossingen, een klantgerichte aanpak en betrouwbare resultaten, ongeacht of u ons als gevel isolatie bedrijf of voor een andere installatieklus in wilt zetten. Neem vandaag nog contact op met onze ervaren isolatie adviseur om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

THERMISCHE ISOLATIE | KOEL EN WATERTECHNIEK (WARMTE/KOU)

 1. Elastomeer (Armaflex/Kaiflex)
 2. Glaswol/Steenwol
 3. PIR
 4. Foamglas
 5. Loodvervanger
 6. Mineralen wolschalen
 7. Matrassen

Akoestisch Isolatie (geluid)

 1. Matrassen
 2. Mineralen wolschalen
 3. Loodvervanger

Afwerking (bescherming)

 1. Isogenopak
 2. Alufolie
 3. Metaalbewerking
 4. Plaatwerk (Aluminium beplating en RVS)