amsterdam5643w
favicon-cornisol

Cornisol, uw betrouwbare partner voor innovatieve isolatie en brandpreventie nabij Amsterdam

In Weesp, nabij het bruisende Amsterdam, omarmen we bij Cornisol het inzicht dat isolatietechnologie en brandpreventie twee onderling verbonden disciplines zijn.

favicon-cornisol

Een rijke geschiedenis van expertise

Met een indrukwekkende historie van meer dan 40 jaar zijn wij gespecialiseerd in technische isolatie, met de nadruk op zowel warmte- als koelinstallaties. Sinds 2003 hebben wij met succes brandpreventie geïntegreerd in onze dienstverlening. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en veiligheid in onze branche. Daarom zijn we trots op de volledige certificering van ons team en onze processen op het gebied van isolatietechniek en brandpreventie. Deze certificeringen onderstrepen onze toewijding om hoogwaardige diensten te leveren aan al onze opdrachtgevers in en rondom Amsterdam.

Diverse sectoren, één missie

Onze klantenkring omvat diverse sectoren, waaronder bouw, vastgoed, utiliteitsbouw en de technische sector. Onze missie is glashelder: wij streven ernaar om onze zakelijke opdrachtgevers te ondersteunen met succesvolle oplossingen op het gebied van isolatietechniek en brandpreventie. Bij Cornisol zetten onze specialisten hun uitgebreide vakkennis en ervaring in om uw project tot een succes te maken. We combineren traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om aan uw specifieke specificaties te voldoen.