cornisol-foto-pand
favicon-cornisol

Over Cornisol Brandpreventie

In de wereld van nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten is brandpreventie van cruciaal belang. Sinds de oprichting van Cornisol in 2003 hebben wij ons ontwikkeld tot een van de vooraanstaande brandpreventie bedrijven van Nederland. We bieden bedrijven effectieve en duurzame oplossingen op het gebied van brandpreventie.

Onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van beschikbare technieken en hoogopgeleide professionals maken ons de ideale keuze voor opdrachtgevers die streven naar de meest optimale brandpreventieoplossingen. We kunnen voor praktisch alle situaties passende brandpreventie maatregelen treffen, zodat de brandveiligheid in uw bedrijf optimaal is.

Bij Cornisol zijn we trots op onze ISO 9002/Vca-certificering, die onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid op het vlak van brandpreventie in bedrijven benadrukt.

favicon-cornisol

Waarom Cornisol brandpreventie?

Opdrachtgevers vertrouwen op de expertise van Cornisol brandpreventie vanwege ons diepgaande begrip van effectieve en efficiënte brandpreventie in diverse projecten. Daarnaast nemen we de tijd om uw wensen, mogelijkheden en project specifieke behoeften te begrijpen. We denken met u mee en bieden gedetailleerde voorstellen en helder advies. Bovendien geven we u graag inzicht in ons begrotings-, planning-, uitvoerings- en opleveringsproces, voordat we daadwerkelijk in uw bedrijfspand aan de slag gaan.

favicon-cornisol

Waarom Brandpreventie?

Brandpreventie heeft als doel branden te voorkomen. Als dit niet mogelijk is, is het essentieel om de brand zo lang mogelijk te vertragen. Bouwkundige brandpreventie speelt een cruciale rol bij het vergroten van de brandveiligheid in zowel bestaande als nieuwe bedrijfspanden. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van brandwerende materialen, brandcompartimentering, brandbeveiligingsinstallaties en veilige vluchtroutes.

Bij Cornisol leveren en installeren we brandwerende producten met diepgaande kennis van de benodigde technieken. We staan klaar om u te assisteren bij onder andere de volgende toepassingen:

  • Brandwerend maken van plafonds en wanden.
  • Brandwerend maken van kanalen, kabeldoorvoeringen en compartimenten.
  • Brandwerend maken van dragende constructies.

Het brandwerend maken van plafonds en wanden

Het brandwerend maken van kanalen, kabeldoorvoeringen en compartimenten.

Het brandwerend maken van dragende constructies door brandwerende plaatbekleding

favicon-cornisol

Overige toepassingen

Naast de genoemde brandwerende oplossingen biedt Cornisol een breed scala aan andere B2B brandveiligheidsproducten en -diensten op het gebied van brandpreventie. Enkele van onze toepassingen omvatten het installeren van brand- en vlinderkleppen, branddeuren, kozijnen, brandwerend glas, brandwerende roosters, inspectieluiken, deurdrangers, brandvertragende isolatie, noodverlichting, brandblussers en rookmelders in bedrijfspanden. Ons doel is om uw brandveiligheid te waarborgen en te voldoen aan de strengste normen op dit gebied.

Kies voor een betrouwbare partner

Met Cornisol kiest u voor een betrouwbare partner die expertise, innovatie en betrokkenheid inzet om de brandveiligheid van uw bedrijfspand te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze hoogwaardige B2B brandpreventie-oplossingen.

Alle door ons gebruikte materialen welke wij geleverd krijgen van Promat, Fire Proof B.V.en Mulcol International, worden na afloop van elke aanpassing voorzien van een certificaat en een nummer. Ook wordt er steekproefsgewijs controle uitgevoerd op de verschillende branddoorvoerringen die wij opgeleverd hebben.

Na uitvoering van de brandpreventie wordt er een digitaal-logboek samengesteld (welke is opgenomen in de overeenkomst) en toegestuurd.

Wij bieden de mogelijkheid om via ons een brandpreventie- logboek bij te houden. Op deze manier wordt onderhoud op uw brandwerende toepassingen tijdig uitgevoerd.

Onze monteurs beschikken over de benodigde opleidingen en certificeringen en zijn in het bezit van VCA, VOG en GPI installatie.