lastechniek12
favicon-cornisol

Lastechniek

Bij Cornisol begrijpen we dat hoogwaardig lassen middels een kwalitatieve lastechniek van cruciaal belang is, vooral bij dikwandige leidingen. Daarom maken we gebruik van de specifieke lastechniek genaamd TIG-lassen (Tungsten Inert Gas). TIG-lassen is een vorm van elektrisch lassen die ons in staat stelt om een zeer hoge kwaliteit te bereiken bij het verbinden van dikwandige leidingen. Bij Cornisol kunt u terecht voor deze professionele lastechniek voor uw bedrijfspand.

favicon-cornisol

De voordelen van TIG-lassen

Het is niet geheel zonder reden dat de specialisten van Cornisol gebruik maken van deze professionele lastechniek voor uw bedrijfspand. TIG-lassen brengt namelijk diverse voordelen met zich mee:

  1. Schoon en spattervrij proces

Een van de belangrijkste voordelen van TIG-lassen is dat het geen spatten veroorzaakt. Dit betekent dat er geen ongewenste spatten van gesmolten metaal ontstaan tijdens het lasproces in uw bedrijfspand. Bovendien produceert TIG-lassen nauwelijks of geen lasrook, waardoor het een zeer schoon proces is. Dit is vooral belangrijk bij toepassingen waarin een schone en gecontroleerde lasomgeving essentieel is.

  1. Mogelijkheid tot lassen in alle posities

TIG-lassen maakt het mogelijk om in alle posities te lassen, waaronder horizontaal, verticaal en overhead. Dit geeft ons de flexibiliteit om leidingen aan elkaar te lassen, ongeacht de positie waarin ze zich bevinden. Hierdoor kunnen we zelfs in uitdagende omstandigheden een hoogwaardige lasverbinding realiseren.

favicon-cornisol

Lastechniek voor zakelijke toepassingen

Bij Cornisol hechten we veel waarde aan de kwaliteit van het laswerk. Wij bieden dan ook maatwerk TIG-lastechniekoplossingen voor B2B projecten met dikwandige leidingen. Onze ervaren lassers passen de juiste parameters en technieken toe om een hoogwaardige en betrouwbare lasverbinding te creëren. We houden ons strikt aan de geldende normen en voorschriften om ervoor te zorgen dat elke lasverbinding aan de vereiste kwaliteitseisen voldoet. Bovendien kan de kwaliteit van het laswerk worden gecontroleerd en gevalideerd door middel van röntgenfoto’s.

favicon-cornisol

Betrouwbare lasverbindingen in uw bedrijfspand

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van precisie lassen of heeft u een vraag over de lastechniek voor zakelijke toepassingen? Bij Cornisol staan wij voor u klaar om u te helpen met betrouwbare lasverbindingen in uw bedrijfspand. Neem gerust contact met ons op!